Algemeen

 

Historiek

 

Foto-album algemeen

 

Verwante organisaties

 

Contact Formulier

 


De vereniging Flam & Co is rond 1986 ontstaan uit een groepje mensen die mekaar regelmatig tegenkwamen op allerlei cursussen in het land en vandaar het idee opvatten om ipv overal cursussen te gaan volgen, deze zelf in te richten.

 

Op de pagina algemeen of in de navigatiebalk, vind je een overzicht van het huidige aanbod zoals dit door de jaren is gegroeid.

 

Nav van het weekend dat wij in november 2006 organiseerden ter ere van het 20-jarig bestaan van Flam & Co en in het kader van de zoektocht naar steeds nieuwe boeiende belevenissen en cursussen is binnen Flam & Co het idee gerijpt om naast met beweging (dans) en ritme (percussie) ook eens iets te doen rond een ander belangrijk instrument van ons lichaam, met name onze STEM. 

En dit onder leiding van niemand minder dan één van de ex-leden van Zap Mama: Anita Daulne.. 
Hieruit is ondertussen een hele reeks boeiende workshops voortgevloeid: zie onze Zang-pagina.

 

Op deze pagina is ook info terug te vinden over de lessen Afrikaanse dans ingericht door Zabakina.

In de beginjaren heeft Flam & Co ook nog zulke lessen ingericht.

 

De naam van onze website is ontleend aan het multiculturele feest dat Flam & Co organiseerde in september 2001.
De naam van de groente "artisjok" verwijst hier enerzijds naar het artistieke aspect ("arti") en anderzijds naar het engagement (cultuurshock, "sjok").
Daarnaast betekent "op sjok gaan" in onze contreien zoveel als eens "goed op stap gaan".
Bovendien was het symbool van de groente een dankbaar decoratief element in affiches en flyers en bij de versiering van het festivalterrein.

 

Op de pagina "Foto-albums" , waarvan de link terug te vinden is in de navigatie balk, vind je een chronologisch overzicht van onze activiteiten doorheen de jaren.